Megkóstolhattok nálunk három igazán ízletes sört a Wychwood Sörfőzdéből, melyeket már tartunk egy ideje és annyira tetszik nektek, hogy még fogunk is sokáig! Ezek a sörök is a Hónap Söre programunk keretein belül került elétek és hamar kiderült, hogy kiváló döntést hoztunk.

A sörfőzde Witney-ben található (Dél-Anglia) mely környék komoly sörkészítő hagyományokkal rendelkezik, a mi sörfőzdénk egy középkori erdő mellett található és ezen erdő mitikus lényeiről nevezete el néhány sörét. Ihatjátok nálunk a HOBGOBLINT mely egy angol vörös sör, igazi kuriózum. Visszafogott markánsságáról és enyhe szénsavasságáról könnyen felismerhető, fogyasztását lassú kortyonként ajánljuk. Porter kedvelők kedvence lehet a BLACK WYCH, ami egy sűrű drapp habbal rendelkező koromfekete sör. A világos sörök kedvelőinek pedig a DR. THIRSTY’S–t hoztuk, izgalmas kombináció, hiszen ale sör, mely lager jelleget kapott.

Szeretettel várunk titeket eme varázslatos élmények átélésére/megízlelésére! Reméljük, így már könnyebb lesz a választás a három közül, persze az a biztos, ha mindet végig kóstoljátok! 😉

2017.03.06.