standard-title Rólunk

Rólunk

Bookmark Sidebar

A Hangoló Sörház elődjeként ezen a helyen 1980-ban nyitotta meg kapuit Miskolc belvárosában az egyik legnépszerűbb magán sörfőzde. Az azóta eltelt években is sörfőzdeként és sörözőként funkcionáló épület 2011.-ben átalakult. 2011 év végén megújult belső designnal és új szellemiséggel felvértezve nyitotta meg kapuit a Hangoló Sörház. A söröző belső építészeti terveit Szalay Anikó, míg művészeti dekorációit Forrai András készítette.  A „sportterem” díszeit pedig barátaink ajánlották fel, köszönet Nekik érte.

A sörház névadója egy szóba próbálta (szerintünk sikerült Neki) belesűríteni azt az érzést, amit nyújtani tud e hely vendégeink számára. RáHangolódni egy jó estére, egy jó itallal, egy jó társaságban kellemes zene mellett. Gyere el és légy részese TE is ennek a világnak! A Hangoló Sörözőben minden sportot szerető vendég  megtalálja helyét, hiszen 4  nagy képernyős tv-n hangolódhatunk rá a világ különböző sport eseményeire és szurkolhatunk együtt kedvenceinknek. A Hangoló Sörözőben 90 fő érezheti jól magát egyszerre esténként a 3 légkondicionált teremben. Jó időben, tavasztól késő őszig a hűvös teraszon is Hangolunk! Teraszunk 2016. tavaszán megújult, immár 60 főt tudunk barátságos, meghitt környezetben vendégül látni.

A Hangolóban Rendezvények szervezését is vállaljuk. Igény szerint a kis teremben 20 főt, míg a nagy teremben 60 főt tudunk fogadni, no és persze aki járt nálunk az tudja, hogy a két terem egybe nyitható, így 80 főt is le tudunk ültetni egyszerre. A jó”Hangoló”-ért mindennap Bese Gergely üzletvezető felel, míg esténként csinos kolléganői segítik munkáját a pultban és az asztalok között. Gyertek el hozzánk, legyetek részesei életünknek, mi jó barátként köszöntünk Titeket! Ismerjétek meg a Hangoló-t, hogy jó hangulatú esték emlékeit vihessétek haza és legközelebb még többen, vagy egyedül, újra gyertek el hozzánk!